Op zoek naar woning?

   
 
woning
 
Multirisk Brand Woning Federale Verzekering.
Multirisk Brand Woning. Bescherm je huis of appartement met onze brandverzekering Multirisk Woning. Deze verzekering kan er voor zorgen dat je financiële problemen vermijdt. Deze brandpolis verzekert niet alleen de schade door brand, maar ook water en stormschade, glasbreuk, en zoveel meer.
Vakantie woning de Poort.
woning D Architecten Groep III.
Enerzijds een groot zonneterras over de volledige breedte van het perceel, anderzijds een meer geborgen overdekt terras dat een directe aansluiting vindt met de leefruimte en er zo onrechtstreeks deel van uitmaakt. In de volledige woning werd ervoor gekozen om hier en daar de draagbalken van de plafonds zichtbaar te laten om zo duidelijk de bouwwijze weer te geven.
Gratis online de waarde van je woning schatten Immoweb.
Comfortabel Wonen Maak uw woning toekomstbestendig.
Comfortabel Wonen combineert theorie met praktijkkennis om het beste uit uw woning te halen op lange termijn. Aan de hand van persoonlijke huisbezoeken en kwaliteitsvolle woninganalyses reiken we de beste en op maat gemaakte oplossingen aan om uw woonkwaliteit te optimaliseren.
Opsplitsen / zorgwonen Omgevingsloket.
Het maken van een zorgwoning is altijd meldingsplichtig, op voorwaarde dat dit gebeurt binnen het bestaande bouwvolume. Wordt de woning uitgebreid, dan geldt de vrijstelling niet. Een vergunning voor stedenbouwkundige handelingen is dan nodig. Wordt een mobiele zorgwoning, wooncontainer of vrijstaand gebouw in de tuin opgericht of omgevormd tot een aparte wooneenheid voor een oudere of hulpbehoevende?
Woning 5 definities Encyclo.
Goed onderhoud is dan ook van belang. Kijk voor het schilderen van de woning bij Schilderen van de woning Verf, lak of beits. gebouw dat bedoeld is om in te wonen vb: zij zijn op zoek naar een woning Synoniem: huis.
Kan ik een sociale woning huren? WoninGent.
Je mag geen woning of bouwgrond in erfpacht of opstal hebben of gegeven hebben. Je mag ook geen woning of bouwgrond in vruchtgebruik gegeven hebben. Bracht je als zaakvoerder, bestuurder of aandeelhouder een woning of bouwgrond in een vennootschap in?
Een woning zoeken als vluchteling CAW.
Het is er goed wonen. De zoektocht naar een woning. Het zoeken naar een woning verliep moeilijk. Het is echt heel moeilijk om een woning te vinden. Voor ik naar het CAW kwam, heb ik het zelf een aantal maanden geprobeerd, overal in België.
Energie in mijn nieuwe woning ENGIE.
Breng je energiecontract in orde voor jouw situatie. Ik verhuis naar mijn nieuwe woning. Ik verhuis naar mijn nieuwe woning. Kies voor een nieuw tarief of verhuis je huidige energiecontract mee naar je nieuwe woning. Ik wil energie voor een 2de woning.
Lenen voor een woning Crelan.
U vindt heel wat inspiratie in ons magazine Mijn huis. Bekijk het magazine online of haal uw gratis exemplaar bij uw Crelan-agent. Bekijk het magazine online. Leen op maat van uw behoeften én uw budget. Simuleer uw woonkrediet. Een bedrag lenen voor grote werken aan de woning? Doet u energievriendelijke investeringen? Leen dan super voordelig! Een bestaand woonkrediet heropnemen. Open een bijkomende lening zonder notariskosten. Overbrug de periode tussen de aankoop van uw nieuwe woning en de verkoop van uw oude. Hebt u een nieuwe woning op het oog en wilt u uw huidige woning verkopen? In dat geval is een hypotheekoverdracht een voordelige oplossing. Lenen voor uw woning. Voor elk project biedt Crelan een lening aan met verschillende tarieven en mogelijkheden.

Contacteer ons