Resultaten voor traptreden

   
 
traptreden
 
Traptreden Sierbestrating Jonk B.V.
Met de traptreden van Jonk overbrugt u het hoogteverschil in een handomdraai. De treden zijn eenvoudig te plaatsen en sluiten naadloos aan bij de sierbestrating en muurelementen. De traptreden massief hebben een speciale anti-slip profiel aan de voorzijde van het element, speciaal om uitglijden te voorkomen.
GAMMA Traprenovatie kopen?
CanDo Traprenovatie Traptrede Beton Licht Grijs 38x130 cm. Kleurfamilie: Grijs Aantal stuks per verpakking: 1.0stuks Materiaal: Laminaat. Met deze overzettreden hoef je de oude trap niet eerst volledig kaal te maken voor je kunt beginnen met een trap te bekleden.
Traptreden ijska karpetten.
Dit is een harde kunststof strip die wij aan de onderkant aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de traptreden eenvoudig zijn te bevestigen op uw trap. Zo ziet u aan de bovenkant niets van hoe de traptreden op uw trap zijn aangebracht.
Traptreden Zwaagstra Sierbestrating.
Traptrede Volbeton Antraciet v.a. Traptreden Carbon v.a. Traptreden Geocolor Savile Grey 5695., Traptreden Geocolor Solid Black 5695., Traptreden GeoFacetto Cannobio 4195., Traptreden GeoFacetto Milano 4195., Traptreden Oud Hollands Antraciet L-Model 3200., Traptreden Oud Hollans Antraciet v.a. Traptreden Volbeton Grijs v.a.
Traptreden 40 Soorten bij Budget-Bestrating.nl.
Bestrating op maat maken. Heeft u hoogteverschillen in de tuin, dan kunt u daarin mooi traptreden aanbrengen. Traptreden vindt u bij ons in meerdere soorten en maten. Voor kleinere tuinen zijn er subtiele groottes verkrijgbaar, voor grotere tuinen is het vaak fraai om voor grote formaten te kiezen.
traptreden
Terug naar Trappen. De losse traptreden worden volgens twee productiemethoden vervaardigd te weten verhard in de mal of direct ontkist. De elementen die verhard in de mal worden geproduceerd hebben een grote maatvastheid en een strak en glad uiterlijk met weinig ontluchtingsgaatjes.
Keramische traptreden koop je bij StoneArend.
Bij ons vindt u zeker de vloer die u zoekt, want StoneArend is al ruim 40 jaar specialist en steeds voor u op zoek naar het bijzondere! Naast keuze in natuursteen vloeren bieden wij meer, zoals een prachtig assortiment keramische vloer en wandtegels.
Glazen traptreden Glasbestellen.nl.
Home Producten Interieur Glazen traptreden. Glazen traptreden op maat. Onze glazen traptreden kunnen per stuk of als onderdeel van een glazen trap geleverd worden. Perfect dus om een enkele beschadigde treden te vervangen, of om samen met ons een complete trap van glas uit te werken.
traptreden
Terug naar Trappen. De losse traptreden worden volgens twee productiemethoden vervaardigd te weten verhard in de mal of direct ontkist. De elementen die verhard in de mal worden geproduceerd hebben een grote maatvastheid en een strak en glad uiterlijk met weinig ontluchtingsgaatjes.
Traptreden koop je bij Terras Trends.
De naam zegt het al, deze traptreden stralen comfort en luxe uit en dit voor een betaalbare prijs. De luxe traptreden zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen en creƫren een sfeervol eindresultaat. Verder zijn de luxe traptreden van Red Sun bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn ze kleurecht.
Betontrappen en traptreden Benoton.
Traptreden worden hierbij onderscheiden door elementen die in de mal zijn verhard en elementen die direct na productie worden ontkist. Elementen die in de mal zijn verhard zijn maatvaster en hebben in tegenstelling tot de direct ontkiste traptreden bijna geen luchtbelvorming aan het oppervlak.

Contacteer ons