Meer resultaten voor overkapping

   
 
overkapping
 
Vaste Overkapping PALLAZZO LIM-ELEC bvba.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. LIM-ELEC Neerpelt: 011/64.27.63 LIM-ELEC Genk: 089/35.00.25. Buiten leven /. Vaste Overkapping PALLAZZO. Vaste Overkapping PALLAZZO. Vaste Overkapping PALLAZZO. Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium terrasoverkapping.
Overkappingen, bescherm jezelf tegen weer en wind Claeys.
Herontdek ontspannen in je tuin, zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden. Creëer een gezellige, droge ruimte, simpelweg dankzij een overkapping. Wij maken een overkapping op basis van jouw wensen. HEB JE VRAGEN OVER ONS AANBOD? Afsluitingen composiet alu.
Losse onderdelen en accessoires overkappingen Tuinmaximaal.
Zo kunt u de zijkanten van uw overkapping afsluiten met een vaste polycarbonaat zijwand, of met een van onze spieën. Met de Gumax schoren geeft u uw overkapping een landelijke uitstraling, en met de LED-verlichting en terrasverwarmer kunt u altijd buiten onder uw veranda blijven zitten, zelfs al is het donker en koud.
Luxe houten overkapping baertgebroeders.
Wat u ook verwacht, we zorgen steeds voor een resultaat op maat. Daarbij lakken we het hout van uw overkapping ook altijd af, zodat deze niet verkleurt en jaren meegaat. Nadat we uw luxe houten overkapping vervaardigen, komen onze professionals deze bij u thuis installeren.
Overkapping tennisbanen met een zeilstructuur: de voordelen Nieuws Veldeman.
Om u een idee te geven: een overdekking van een tennisterrein duurt amper 1 week. Dat is een tempo dat zelfs industriële sporthalbouwers niet kunnen bolwerken, laat staan nieuwbouw. Overkapping tennisbanen: meer weten? Zijn onze overkapping voor tennisbanen iets voor uw club?
Chalet Een Center, tuinhuis hoge met kwaliteit overkapping aan koop de je scherpste bij prijs! Chalet Center.
Chalet Center biedt u vier verschillende merken tuinhuizen aan. Elk van deze 4 merken heeft wel een tuinhuis met overkapping in zijn gamma, zelfs meerderen. Wij willen u zeker niet de Yasmina onthouden, een tuinhuis met overkapping van het merk Biancasa.
De overkapping van de Antwerpse Ring brengt rust en groen naar de Singel Cores Development.
Het is gerenommeerd professor en intendant van de overkapping van de Ring Alexander DHooghe die de leiding heeft over het project en er voor zorgt dat actiegroepen en belanghebbenden maximale inspraak krijgen over de plannen. De overkapping is een historisch participatieproject waarbij duizenden burgers en bedrijven werden betrokken.
Zwembadoverkappingen Zwembad.eu.
Het aantal modules hangt af van de gewenste afmetingen van de overkapping. De overkappingen uit verstevigd pvc worden niet op rails geplaatst en zijn een stuk mobieler. Veiliger zwembad met een overkapping. U kan de overkapping makkelijk openen en sluiten.
Terrasoverkapping of veranda maken.
Een terrasoverkapping heeft in je tuin een belangrijke functie. De overkapping biedt bescherming tegen regen, zon en bladeren. Met behulp van dit stappenplan kan je zelf ook een terrasoverkapping maken. De terrasoverkapping kan vrijstaand zijn, of als veranda gemonteerd tegen de huisgevel. De overkapping kan worden uitgevoerd in hout of aluminium, rondom open of gedeeltelijk met wandelementen. Het dak wordt uitgevoerd met dichte metalen dakplaten of met lichtdoorlatende polycarbonaat, beide voorzien van hemelwaterafvoer. De overkapping moet minimaal 22, meter hoog zijn en bij een veranda moet je ook rekening houden met de hoogte van de kozijnen en eventuele openslaande deuren van het huis. Dezelfde overkapping kun je ook gebruiken als carport. Denk dan aan de maten: 3 meter diep, 5 meter lang en 220, meter hoog.
Hoezo, gaten van 150 meter in de overkapping? Ringland.
Door op de Ring geen ADR-verkeer toe te laten en die Ring ook niet op te nemen in het Europese TEN-T-netwerk, is de volledige overkapping niet onderhevig aan dat soort extra veiligheidsvoorschriften en zijn grote luchtgaten van 150 meter niet nodig.
overkapping
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons