Meer resultaten voor afscheiding

   
 
afscheiding
 
Veel vocht uit vagina en kleur wit of bruin? Wat is normaal? A.Vogel.
Naar de huisarts met vaginale afscheiding? Hoeveel vaginale afscheiding is normaal? De hoeveelheid vaginale afscheiding staat vooral onder invloed van de hormoonspiegel. Heb je veel vaginale afscheiding of is de afscheiding anders dan normaal, dan kan dat komen door meedere factoren.
Vaginale afscheiding De Gynaecoloog.
Als de hoeveelheid hormonen in je bloed verandert, kan je afscheiding ook veranderen. Soms krijg je meer vaginale afscheiding omdat er sprake is van een vaginale infectie. Als de afscheiding er heel wit en klonterig uitziet en het jeukt, kan het een Candida-infectie zijn.
Vaginale afscheiding: kleur, geur en structuur Dossier Dokterdokter.nl.
De hoeveelheid vaginale afscheiding verschilt per vrouw. De een maakt per dag iets meer vocht en slijm aan dan de ander. Na de overgang neemt de hoeveelheid vaginale afscheiding af. Afwijkingen in vaginale afscheiding. Soms verandert de vaginale afscheiding zoals je die gewend bent.
Witte afscheiding Dossier Vaginale klachten Gezondheidsplein.nl.
Normale afscheiding is doorgaans doorzichtig, witachtig en vloeibaar, maar wanneer het opdroogt wordt het gelig van kleur. Witte afscheiding ruikt een beetje zurig of is reukloos. De hoeveelheid witte afscheiding verschilt per vrouw. Sommige vrouwen hebben veel afscheiding, terwijl anderen vrouwen weinig afscheiding hebben.
Vaginale afscheiding Catharina Ziekenhuis.
De gynaecoloog kan een gynaecologisch onderzoek uitvoeren of een uitstrijkje nemen om de oorzaak van de klachten bij vaginale afscheiding te onderzoeken. De gynaecoloog kan klachten bij vaginale afscheiding in de meeste gevallen behandelen met medicijnen, bijvoorbeeld antibiotica. Deel deze pagina.
Vaginale afscheiding: alles over afscheiding Lactacyd.
Heb je opeens last van veel meer afscheiding dan normaal of verandert de geur en kleur van de afscheiding dan kan het een teken zijn dat je een infectie hebt. Normale afscheiding is helder, glad of romig en heeft een lichte geur.
Afscheiding en geur Sense.info.
Een schone vulva: 5 tips. Afscheiding is de witgelige vloeistof die uit de vagina komt als je niet ongesteld bent. Afscheiding houdt je vagina schoon van binnen. Afscheiding is normaal en heel belangrijk. Afscheiding houdt namelijk je vagina van binnen schoon.
Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken.
Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken. 7598-Vaginale afscheiding door soa of ontsteking kleine bekken. Coronavirus COVID-19 Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.
Veel afscheiding Dossier Geïrriteerde of jeukende vagina? Gebruik 100% katoen! Gezondheidsplein.nl.
Bepaalde medicijnen verzwakken het immuunsysteem, waardoor ook je vagina gevoeliger is voor infecties die afscheiding veroorzaken. Veel vrouwen krijgen ook plotseling veel afscheiding na het gebruik van antibiotica. Abnormale vaginale afscheiding komt vaak voor bij vaginale schimmelinfecties en bacteriële vaginose.
Afscheiding Seks Drugs woordenboek Spuiten en Slikken BNNVARA.
Heb je een vagina? Dan heb je net als elke andere vrouw afscheiding. Afscheiding voert dode cellen en schadelijke bacteriën af en helpt zo vaginale infecties voorkomen. Oftewel: afscheiding houdt de poes gezond. In alle geuren en kleuren. Afscheiding heb je in verschillende kleuren, geuren en diktes.
Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur? Gezondheidsnet.
Ook bruine afscheiding wordt veroorzaakt doordat er een beetje bloed met je afscheiding meekomt, dit is vaak tegen het einde van de menstruatie of helemaal aan het begin ervan, wanneer het bloed meer gemengd is met slijmvliescellen en je normale afscheiding.

Contacteer ons