Resultaten voor afscheiding

   
 
afscheiding
 
Vaginale afscheiding: wat is afscheiding en wat is normaal? Multi-Gyn NL.
Na de overgang wordt de vaginale afscheiding meestal minder. Hoeveel vaginale afscheiding is normaal? De hoeveelheid vaginale afscheiding staat vooral onder invloed van de hormoonspiegel. Heb je veel vaginale afscheiding of is de afscheiding anders dan normaal, dan kan dat komen door meerdere factoren.
Brokkelige afscheiding Multi-Gyn Nederland.
Wanneer afscheiding afwijkt van wat je gewend bent en bijvoorbeeld brokkelig is, kan er iets aan de hand zijn. Wat betekent brokkelige afscheiding? Wanneer vaginale afscheiding wit en brokkelig is en gepaard gaat met jeuk, kan er sprake zijn van een vaginale schimmelinfectie, ook wel Candida genoemd.
Afscheiding de Verloskundige KNOV.
Vaginale afscheiding neemt vaak toe tijdens de zwangerschap. Dat is normaal. De extra afscheiding komt door de verhoogde doorbloeding in het bekkengebied en de vagina. Als de afscheiding niet vies ruikt, is het niet erg. Gebruik geen inlegkruisjes, dan gaat het alleen maar broeien.
Witte vloed of vaginale afscheiding ob.
Homepage Verklarende woordenlijst W Witte vloed of vaginale afscheiding. Witte vloed of vaginale afscheiding. De vagina leidt naar de baarmoeder en vormt een bescherming tegen infecties die van buitenaf zouden kunnen komen. Het slijmvlies van de vagina is zacht en vochtig.
afscheiding
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Acte van Afscheiding of Wederkering Wikisource.
Acte van Afscheiding of Wederkering. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Acte van Afscheiding of Wederkering. 13 oktober 1834. Keizer, De Afscheiding Van 1834: Haar Aanleiding, Naar Authentieke Brieven en Bescheiden Beschreven Kampen: Kok, 1934575-576. Meer over Acte van Afscheiding of Wederkering op Wikipedia.
Smeerboel in je onderbroek: deze vijf soorten afscheiding zijn er C.
Soms kan je een soa hebben en geen last hebben van symptomen, maar mocht je afscheiding er geel of groen uitzien, dan moet je even langs de dokter. Groene of gele afscheiding kan betekenen dat je last hebt van gonorroe of trichomoniasis en daar zit niemand op te wachten.
Vaginale afscheiding De Gynaecoloog.
Als de hoeveelheid hormonen in je bloed verandert, kan je afscheiding ook veranderen. Soms krijg je meer vaginale afscheiding omdat er sprake is van een vaginale infectie. Als de afscheiding er heel wit en klonterig uitziet en het jeukt, kan het een Candida-infectie zijn.
Vaginale afscheiding fluor vaginalis Vulvapoli.
Wanneer de verandering in afscheiding komt door een seksueel overdraagbare aandoening SOA moet soms ook uw seksuele partner worden onderzocht en mee behandeld. Veel wassen, vaginale douches en het gebruik van inlegkruisjes kunnen de vaginale afscheiding verergeren en/of in stand houden.
Blog Afscheiding en zwanger.
Afscheiding bestaat uit cellen en vocht uit de vaginawand en slijm van je baarmoedermond en de uitgang van je vagina. Afscheiding reinigt je vagina en zorgt ervoor dat slechte bacteriƫn je vagina niet kunnen binnendringen. Afscheiding is dus heel nuttig!
Gratis woordenboek Van Dale.
a fscheiding de; v; meervoud: afscheidingen 1 het zich afscheiden: afscheiding van vetten 2 de scheiding tussen personen 3 hetgeen de afscheiding maakt: een sloot diende als afscheiding. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons