Meer resultaten voor afscheiding

   
 
afscheiding
 
Vaginale afscheiding CWZ Nijmegen.
Elke vrouw heeft vaginale afscheiding. De vagina en de baarmoederhals maken vocht en slijm aan. Dit komt soms door de vagina naar buiten. Een andere naam voor vaginale afscheiding is witte vloed. Klachten / symptomen vaginale afscheiding. Normale afscheiding is helder tot melkwit.
Smeerboel in je onderbroek: deze vijf soorten afscheiding zijn er C.
Soms kan je een soa hebben en geen last hebben van symptomen, maar mocht je afscheiding er geel of groen uitzien, dan moet je even langs de dokter. Groene of gele afscheiding kan betekenen dat je last hebt van gonorroe of trichomoniasis en daar zit niemand op te wachten.
Vaginale afscheiding Thuisarts.
We have an English version of this page available to visit the english version, click this link. Normale vaginale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig of wit. De vaginale afscheiding verandert door de maandelijkse cyclus, de pil, seksuele opwinding, zwangerschap en de overgang.
Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken.
Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken Vaginale afscheiding door een soa of een ontsteking in het kleine bekken. 7598-Vaginale afscheiding door soa of ontsteking kleine bekken. Coronavirus COVID-19 Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.
Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur? Gezondheidsnet.
Ook bruine afscheiding wordt veroorzaakt doordat er een beetje bloed met je afscheiding meekomt, dit is vaak tegen het einde van de menstruatie of helemaal aan het begin ervan, wanneer het bloed meer gemengd is met slijmvliescellen en je normale afscheiding.
Veel vocht uit vagina en kleur wit of bruin? Wat is normaal? A.Vogel.
Naar de huisarts met vaginale afscheiding? Hoeveel vaginale afscheiding is normaal? De hoeveelheid vaginale afscheiding staat vooral onder invloed van de hormoonspiegel. Heb je veel vaginale afscheiding of is de afscheiding anders dan normaal, dan kan dat komen door meedere factoren.
Vaginale afscheiding Wikipedia.
De vagina hoeft van binnen niet gewassen te worden om de afscheiding te verwijderen. De afscheiding is van nature aanwezig en zorgt er juist voor dat de vagina schoon blijft. Gebruik van tampons buiten de menstruatieperiode om afscheiding tegen te gaan wordt afgeraden.
Vaginale afscheiding Jouw GGD.nl.
De kleur is afwijkend; groengeel of sneeuwwit. De afscheiding is bloederig geen menstruatie. Ongewone of zelfs vieze geur aan de afscheiding. De afscheiding gaat gepaard met pijn in de onderbuik. Afscheiding die een jeukerig, irritant of een branderig gevoel geeft.
Vaginale afscheiding Informatie over pubers Opvoeden.nl.
Afscheiding kun je op veel verschillende manieren proberen te verminderen. Op Infovoorjou.nl kan je dochter lezen wat ze tegen de afscheiding kan doen en wanneer afscheiding ongewoon is. Opvoedinformatie Nederland zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.
Vaginale afscheiding tijdens de zwangerschap.
Tijdens de zwangerschap kan roze afscheiding het gevolg zijn van innestelingsbloed. Als de afscheiding langere tijde roze is of samengaat met klachten, is het verstandig contact met je huisarts of verloskundige op te nemen. Het is normaal dat afscheiding licht ruikt.
Vaginale afscheiding: alles over afscheiding Lactacyd.
Heb je opeens last van veel meer afscheiding dan normaal of verandert de geur en kleur van de afscheiding dan kan het een teken zijn dat je een infectie hebt. Normale afscheiding is helder, glad of romig en heeft een lichte geur.

Contacteer ons