Resultaten voor makelaar

   
 
makelaar
 
Makelaar Hilvarenbeek Goirle CLAVEM MAKELAARS.
Antoon van den Broek. 013 534 21 29. Antoon van den Broek is de tweede NVM-makelaar binnen het kantoor en sinds mei 2015 werkzaam bij Clavem Makelaars. Hij is een echte Goirlenaar en is hoofdzakelijk op het kantoor in Goirle te vinden.
Wat zijn de tarieven van makelaars? Oximo, dé 1% makelaar.
Wat is onze samenwerking? Jij doet wat je het beste zelf kan, namelijk de bezichtigingen. Je hebt jaren in jouw huis gewoond en kan er enthousiaster over vertellen dan wie ook. Die authenticiteit komt de verkoop ten goede. Het Oximo-platform biedt tevens een efficiënte tool voor het organiseren van die bezichtigingen. Alle andere zaken, waarbij een makelaar onmisbaar is, regelen wij voor jou. Persoonlijk, online, telefonisch of per mail. De digitale ondersteuning maakt onze begeleiding ook erg efficiënt en 24 uur op 24. Zo combineren wij het beste van twee werelden en zijn jijzelf en Oximo samen de goedkoopste makelaars. Een goede makelaar verdient zichzelf immers terug in de verkoopopbrengst en service die hij geeft. Ons makelaarstarief: 1% commissie. Oximo hanteert een makelaarstarief van 1% bij effectieve verkoop excl. Zonder verkoop dus geen kosten! Voor deze commissie hebt u naast de persoonlijke begeleiding van de vastgoedadviseur ook de unieke digitale ondersteuning dat de verkoop 24 uur op 24 mogelijk maakt en dat u in real time en persoonlijk op de hoogte houdt over geïnteresseerden en bieders. Onze makelaarsservice omvat.: de professionele presentatie van je pand. de ruime on en offline publiciteit via print, social media, immo-sites en onze website.
Immokantoor Brasschaat Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Bij het kiezen van mijn makelaar stelde ik mij deze vragen; welke makelaar heeft toegang tot de juiste doelgroep, maakt optimaal gebruik van digitale communicatie, geeft steeds een persoonlijke en professionele opvolging en van wie zou ik het liefst mijn eigen huis kopen?
M3 makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
Verkoop uw vastgoed snel en lucratief. Maak kennis met M3. M3 makelaars // Flux // Privacybeleid. U wil graag een bezoek inplannen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. Ik ga akkoord met het privacybeleid van M3 makelaars.
NV Zakenkantoor Sonneville Makelaardij Sonneville.
Zoekt u of heeft u een woning of appartement te koop / te huur? U hebt andere vragen rond het verhuren of verkopen van vastgoed? Makelaardij Sonneville is voortaan ook actief in immobiliën en staat u graag bij met al uw vragen of plannen.
Huis kopen of verkopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant Immofusion.
Ik wil mijn woning verkopen. Huis kopen of verkopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant? ImmoFusion is dé makelaar die het onderscheid maakt. Een huis kopen of verkopen is een van de belangrijkste financiële en emotionele beslissingen in uw leven.
Immo ERA Belgium.
Vastgoed kopen of huren? Onze makelaars begeleiden je deskundig en resultaatgericht. Vind een ERA makelaar in je buurt of bekijk alle panden die te koop en te huur zijn in België of. te koop in het buitenland. Verkopen met ERA. Een correcte prijs en begeleiding door experten zijn cruciaal bij de verkoop van je woning. Schrijf jij binnenkort een nieuw verhaal? Dan is ERA jouw partner. Ontdek waar wij het verschil maken. WIJ HELPEN JE ZOEKEN! JOUW DROOMWONING IN JE MAILBOX? JE WONING VERKOPEN. KLAAR VOOR EEN NIEUW VERHAAL. ONTDEK ONS AANBOD NIEUWBOUW. ERA ALS NIEUWBOUW PARTNER. Daar doen we het voor! Mensen gelukkig maken. Daar doen we het voor. Op onze sociale media kanalen delen we regelmatig testimonials van klanten. Volg ons op Facebook en Instagram en lees zelf wat men over ons zegt. Panden te koop of. 5.709 panden verkocht in 2019. 92, / 10. Ontdek hoe tevreden onze klanten zijn. Kandidaat kopers in de ERA Koperwachtzaal. ERA Open Huizen Dag.
Uw immomakelaar, dat zijn wij Hüsch vastgoed.
Tot 2000 als bank en verzekeringskantoor. Toen kwam vastgoed erbij, wat sinds 2007 onze kernactiviteit is. Sinds vorig jaar zijn wij met twee om jullie van dienst te zijn. Wij bieden een volwaardige vastgoed service aan voor al uw vastgoedplannen.
Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. NVM.
De NVM houdt de ontwikkelingen en berichtgeving nauwlettend in de gaten en bekijkt kritisch wat de gevolgen voor consumenten, makelaars en taxateurs zijn. Over de NVM. De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. NVM is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM is gevestigd in Nieuwegein en bestaat sinds 1898. Aangesloten makelaars en taxateurs. Gecertificeerde en deskundige makelaars en taxateurs. Kennis kenmerkt al onze leden. Erecode en kwaliteit. Alle NVM-makelaars of taxateurs leggen de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Jaarlijks verkopen NVM-makelaars ruim 150.000 huizen door heel Nederland. Zoek NVM-makelaar of taxateur. Bekijk de volledige NVM-agenda. NVM Business Innovatiecongres 2020. Presentatie kwartaalcijfers Wonen. NVM-makelaar of taxateur worden? Toegang tot een unieke database. Inkoopvoordeel en korting. Meer informatie over lid worden. Onze website werkt met cookies.
Uw immomakelaar in Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen, Ham, Tessenderlo, Zonhoven, Lummen, Houthalen-Helchteren en Leopoldsburg MARC SWEVERS.
Dat krijg je van Marc Swevers bij een belangrijk besluit: koop of verkoop, huur of verhuur van een woning of bedrijf. Marc Swevers combineert deze waardes met een eigentijdse marketing, veel ervaring en een dynamisch team. Marc Swevers is de sleutel tot succes. Voor al jouw onroerend goed. Heb je een vraag? Aarzel niet, we helpen je graag. Contacteer ons voor een afspraak. Wees altijd op de hoogte. Volg ons op Facebook. Als je een woning wilt kopen of verkopen is dat spannend, vaak onbekend terrein en meestal een once-or maybe twice-in-a-lifetime experience. Voor ons is dit echter dagelijkse kost. Daarbij kies je best voor zekerheid en deskundigheid. Marc Swevers richt zich op jouw tevredenheid. Voor een gezinswoning, startershuisje, appartement, villa, bedrijf, penthouse, nieuwbouw of renovatieproject, Wij zijn vooral actief in de regio Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen, Zonhoven, Houthalen-Helchteren, Lummen, Leopoldsburg, Ham en Tessenderlo.
G'oudendag' Vastgoed leukhuis.be Makelaar vastgoed voor jong en oud in Neerpelt.
De makelaar voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor het kopen of huren van huizen, appartementen en gronden die worden gepresenteerd door leukhuis.be, maar ook voor het kopen of huren van erkende assistentiewoningen aangeboden door G'oudendag' Vastgoed.

Contacteer ons