Meer resultaten voor liter

   
 
liter
 
Liter Wikipedia.
Toen in 1799 de definitie van de meter een klein beetje werd aangepast, veranderde de liter automatisch mee. Door de oorspronkelijke definitie van het kilogram als de massa van 1 dm water, is een liter tevens gelijk aan het volume van 1 kg water.
Omrekenen liter naar hectoliter.
m3 naar liter omrekenen. m3 naar hl omrekenen. Omrekenen liter naar hectoliter. De naam liter komt af van het Franse woord litre. Deze inhoudsmaat werd in 1793, tijdens de Franse revolutie, in Frankrijk ingevoerd. Een hectoliter is het honderdvoud van een liter.
Nieuw op de site.
Gepubliceerd in Liter 93. De dood komt altijd op klompen. Aan die uitspraak van haar vader denkt Jas, de hoofdpersoon van Marieke Lucas Rijnevelds roman De avond is ongemak, op het. In Poesis: I must down to the seas again, to the lonely sea and the sky.
liter Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: liter DE liter ES liter FR. Vertalingen liter ENNL. K Dictionaries Ltd. Bron: Wakefield genealogy pages.
liter WikiWoordenboek.
Het woord liter staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd liter" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. liter" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Liter 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Litér.: tijdschrift Liter is een Nederlands literair tijdschrift dat sinds 1998 bestaat. Geschiedenis Liter ontstond in 1998 waarin de twee christelijk-literaire tijdschriften Woordwerk en Bloknoot opgingen. Woordwerk was in 1983 opgericht door Hans Werkman, Bloknoot in 1991 door Dirk Zwart.
ml naar l omrekenen en andersom Berekenen.nl.
Een liter L is een inhoudsmaat en dat wordt dagelijks veel gebruikt, bijvoorbeeld om volume aan te geven van een vloeistof of gas. Om je een idee te geven hoeveel dit nu is, kun je denken aan een liter fles sinas. Wil je liter naar milliliter omzetten naar liter?
liter Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: liter DE liter ES liter FR. Definities op Encyclo.nl: liter 11x. Vertalingen liter NLEN. inhoudsmaat ter grootte van de ruimte die een kilo water inneemt litre, liter.

Contacteer ons